Slutet gott, allting gott

Mina vänner. Då har vi levt undan ett helt år igen och kan nu lägga 2011 bakom oss tillsammans med alla de andra åren vi har hunnit stöka undan hittills i våra liv.

2011 har varit ett bra år för mig. Jag hade tänkt göra en sammanfattning av hela året precis som alla andra bloggare har gjort, men jag ska nog bespara er det. Ni kan ju läsa själva om ni vill, det finns ju i arkivet. Alternativ två var att göra samma lista som jag gjorde förra året, men jag vet inte riktigt om ni är så himla intresserade av den så den idén har jag bordlagt tills vidare.

Istället tänkte jag passa på att önska er ett riktigt gott nytt år!

Jag hoppas det nya året bringar lycka, välmående och kärlek. (Kärlek måste alltid vara med!) Jag hoppas ni får en massa glada dagar, fina minnen, spännande utmaningar och mycket annat som ni kan minnas med glädje om exakt 1 år. Och om 10 år. Och om 40 år. Och varför inte om 100 år, om vi skulle råka bli så gamla?

Gott nytt år, kära vänner. Jag önskar er allt gott!

I huvudet på My | | 7 kommentarer |

♥ God Jul ♥

God jul finaste läsare!

Jag hoppas ni får en fantastisk fin dag, oavsett om ni firar jul eller inte, om ni är ensamma eller i sällskap med nära och kära eller hur ni nu gör idag. Hoppas ni är omgivna av kärlek och glädje.

Kram! ♥I huvudet på My | | 5 kommentarer |

Ser jag ens ut som en terrorist?

Det händer förresten nästan jämt konstiga saker när jag ska ut och flyga. Minns ni när jag skulle till Budapest och jag hade med mandelmassa som misstogs för sprängdeg? Jösses.

När jag skulle åka till Spanien var det himla nära att jag fick strul i security-controllen igen, men jag hann avstyra det för jag hade vett nog att leta igenom alla mina fickor noggrant innan jag åkte till flygplatsen. Och tur var väl det, för jag hittade inget mindre än ett rakblad i jackfickan. Prydligt inslaget i lite maskeringstejp.Föreställ er att jag hade trippat igenom säkerhetskontrollen med oskyldig uppsyn (för jag ser ut så ibland) och så hade de bistert stannat mig i säkerhetskontrollen och bara: "VAD HAR DU HÄR?!" och jag hade antagligen svarat "Va? En regnjacka (ser ni väl?!)" för de hade väl antagligen pekat på den. Och sen hade jag fått försöka förklara varför i allsin dar jag springer omkring med ett jättefarligt rakblad lite smidigt undangömt i ärmfickan på en Craft-regnjacka.

Jag tror inte det hade gått så himla bra med det där förklarandet. Eller hade ni kanske trott mig om jag sa att jag har ett rakblad i min vänstra ärmficka på min Craft-regnjacka för att jag, 2 månader tidigare ungefär, använde nämnda rakblad för att skära upp skåror i massa olikfärgade sugrör. Och varför jag gjorde det var för att trädborrkärnorna jag hade borrat i en massa tallar 50 km öster om Abisko inte skulle skadas i hanteringen av mig mina kurskamrater, eller SJ.

Hade ni trott på det? Låter det ens vettigt? Nej jag menar det. Hade ju blivit förhörsrummet direkt.

Inte för att det verkar speciellt vettigt ens för mig. Och absolut inte om man ser på bilden.

I huvudet på My | | 3 kommentarer |
Upp