Hem till Grönland

Jag håller på och packar för att åka hem till Grönland.

Jag reser om 15 timmar men hittills har jag inte packat någonting alls. Jag vet knappt vad jag ska ha med mig. Dessutom är det en miljon saker jag behöver lösa innan jag åker. Typ... köpa skor. Det är inte direkt läge att ha sandaler på Grönland, om man säger så.

På söndag, klockan 11 grönländsk tid, är jag frammeJag agerar helt irrationellt. De senaste två timmarna har jag spenderat med att desperat leta efter min pinkod till mitt grönländska sim-kort.


Det är helt sjukt! Jag har letat i två timmar efter en liten förbannad kod när jag egentligen behöver tänka på anledningen till att jag åker dit. Inte leta efter en liten risig kod!

Men jag ville bara säga det. I morgon påbörjar jag min resa. Hemåt. Uppåt.
I huvudet på My | | 13 kommentarer |

I lördags morse vaknade jag tidigt. Jag vaknade redan klockan sju. Jag hade drömt om dig och jag ville ringa till dig. Jag ville ringa till dig men klockan var bara tre på natten hos dig, på Grönland. Jag ville ringa för att jag saknar dig. Jag ville ringa till dig för att jag älskar dig. Jag ville ringa för att jag hade drömt om dig.

Jag lät bli att ringa för att klockan var tre på natten hos dig.

Jag önskar jag hade ringt ändå. Jag önskar jag hade ringt och sagt att jag saknar dig. Jag önskar jag hade ringt och sagt att jag älskar dig. Jag önskar verkligen att jag hade ringt. Jag önskar att jag hade ringt. Jag önskar att jag hade ringt när jag hade chansen.

Nu kan jag inte ringa till dig längre.  Jag kan ringa, men du kan inte svara. Du kan inte svara och höra när jag säger att jag saknar dig. Du kan inte höra mig säga att jag älskar dig. Du kan inte svara.

Jag önskar jag hade ringt till dig i lördags morse när jag hade chansen. Jag önskar att jag hade fått säga att jag saknar dig en sista gång. Jag önskar att jag hade fått säga att jag älskar dig en sista gång.

Jag saknar dig, storebror.
Jag älskar dig, storebror.


Jag önskar du kan höra mig säga det.  Jag önskar du kan höra mig säga det ändå, jag önskar att du vet det ändå.  Jag önskar att du vet det ändå.

Men mest av allt önskar jag mig min storebror tillbaka till livet.

 Jag älskar dig, storebror.
Jag kommer alltid sakna dig.

Nu pratar vi allvar | | 14 kommentarer |

Man behöver ju inte överdriva

Den här killen gillar verkligen sina regnbågar. Verkligen.
Alltså.
 
V-e-r-k-l-i-g-e-n.
G-i-l-l-a-r.
D-e-m.
Som han säger "It's too much. It's so intense!" - jag håller med, dude!

Det där är lite överdrivet. Kom igen, det är ju bara regnbågar. Det behöver inte nödvändigtvis betyda något. Utom att du kanske ska låta bli de där svamparna i fortsättningen.

I huvudet på My | | 7 kommentarer |
Upp