Upprop / utmaning / tillsägelse / whatever

Jag är fortfarande ute och letar efter ord. Ord som kan få er att ge mig era ord i kommentarsfältet. You know the drill - jag gillar att skriva men jag gillar mer när ni skriver tillbaka, men om jag är kass är ni kassa osv. Vi bloggare är fullfjädrade attentionwhores hela bunten, och vi vill ha uppmärksamhet.

Hanna skrev det här förträffliga blogginlägget i hennes kickass blogg. Om ni inte redan läser den tycker jag bestämt att ni ska göra det. Och ni ska definitivt kommentera.

Seså! Iväg med er! Iväg till Hannas blogg:


I huvudet på My | | 8 kommentarer |

Jag är ute och letar efter sagor

Hejhej! Jag kikade in här för att skriva nåt litet litet litet inlägg för att liksom.. ja.. ni vet.. för att visa att jag inte har "övergivit" er.

To clarify: Jag har inte alltså inte övergivit er. Tror jag. Men däremot har min blogglust nog övergivit mig, och det kan jag tyvärr inte göra någonting åt.

Jag älskar att skriva. Jag har alltid skrivit. Inte bara här i bloggen utan också på hemliga ställen där ingen kan läsa eller på ställen där folk kan läsa, men där jag istället är hemlig. Men nu har jag ingen skrivlust alls. Inte minsta lilla rad får jag ur mig och det är hemskt tråkigt för jag brukar ha massvis med små ord och sagor inne i mig. Men det har jag inte just nu och då blir det såhär tomt i bloggen.

Det är alltså inte för att jag inte tycker om er, okej?
Jag är bara ute och letar lite efter alla ord och finurligheter som har gömt sig för mig. Så vet ni det. Ni får jättegärna hjälpa mig att leta. Om ni hittar något så säg till mig!

Men tills jag hittar nåt så kanske det är lite tyst här. Eller så kanske det dyker upp nåt litet inlägg bara för att jag vill skriva någonting, även om det skulle vara ack så litet. Det kan man inte så noga veta. Jag är lite klurig på det sättet.

Här är förresten en bild på mig när jag pekar på Grönland. Den fick vara med av lite olika skäl. Kanske mest för att jag gillar kartor och jag gillar Grönland, men också för att jag har på mig den där tröjan idag så det passade ganska bra.

I huvudet på My | | 5 kommentarer |

Ska det vara på det viset?

Inte för att vara sån.

Men om inte ni tänker kommentera mer så kan vi ju lika gärna lägga ner den här trötta bloggen.
I huvudet på My | | 23 kommentarer |
Upp