Inlägg: Förklaring, ursäkter, bild

Eh.. Att gå in här nu efter alla dessa dagar känns lite konstigt. Som att gå runt på ett välbekant ställe som har gjorts om så att inte sakerna ligger där de ska längre, om ni förstår. Och inte för att blogg punkt se - appen har ändrats men mest för att jag inte har bloggat. På jättelänge nästan.

Och jag har ursäkter:

1) Det var sanslöst fint väder förra veckan.

2) Tentan stökades undan (jag kommer nog med nästan 100 procentig sannolikhet få göra om den) (men jag skyller som sagt på solen) (och det var SÅ sjukt värt det!)

3) Jag har haft apmycket att göra den här veckan.

4) Jag är så himla himla himla KÄR just nu. I mitt liv. Så då springer jag omkring och suger ut det mesta av det. Ni förstår säkert, ni har säkert vara kära någon gång.

(Ja, det är en bild från min instagram)

I huvudet på My | | 5 kommentarer |

Det finns däremot ingen ursäkt för att INTE ha varit i solen

Vi kan ju lugnt konstatera att de senaste dagarnas toppenväder inte direkt är den största pluggmotivationen. Det är lite dumt för jag har tenta imorgon och jag ska nog erkänna att jag kanske inte har varit den flitigaste studenten.

Såhär har mitt kontor sett ut de senaste dagarna


Om jag failar tentan kommer jag att avsäga mig allt ansvar och istället skylla allting, precis allting på solen.

För ärligt talat: "Jag är hemskt ledsen men jag kunde inte plugga för det var så himla fantastiskt väder" måste ju vara en fullständigt legitim ursäkt. Eller hur?
I huvudet på My | | 8 kommentarer |

Det är fredag. Och det är sjukt mycket morgon.

Dygnet är 7,5 timmar gammalt och jag har hittills:

- sovit ungefär 3,5 timmar
- legat i sängen och försökt sova i ungefär 1 timme
- gått 11,7 km
- ätit frukost
- bloggat

Fun fact: Klockan 06:38 skrev jag följande mening: "Jag gick 7.3 km i morse". Bara det att gå någonstans över huvud taget vid den tiden är ju ovettigt. Men det sjukaste är nog att jag sedan skrev "och nu står mätaren på 4.1 km men jag är strax hemma igen".

Nyckelord: [i morse] och [hemma igen]

Ni förstår, jag vaknade klockan 04:41 i morse. Efter att jag hade legat och vridit mig i sängen ett tag gav jag upp det där med att försöka sova och begav mig ut på skogspromenad. När jag hade gått de första 7.3 km och kom hem igen kände jag att jag liksom fortfarande hade "umphf" kvar benen. Sen är det ju sjukt fint väder så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå lillrundan på 4,4 km också. So I did. Och nu sitter jag och dricker morgonkaffe.

Och vet ni? Jag är sådär vidrigt pigg som man nästan bara kan vara när man har sovit 3,5 timmar. Det här kan knappast vara friskt.

Promenadbild från en annan dag

I huvudet på My | | 4 kommentarer |
Upp