Du vara chef


Vi kör i ett inlägg i bästa Lady&Lufsen-stil. Ni vet, "du vara chef" och så vidare. Nu låtsas vi att det här är en stor blogg och att läsarna (that would be you) får ÖNSKA er nåt inlägg. Eller. Ja. Ni vet. Föreslå något. Som de gör i de stora bloggarna.

Alltså: Jag frågar vad er ni vill se i den här bloggen. Ni svarar. Fiffigt va?

Ska jag skriva om vad jag är rädd för? Eller ska jag kanske visa fler bilder? Ska jag skriva ett långt inlägg med så många kommatecken som möjligt? Vill ni få läsa mer om vad jag går och klurar på om dagarna? Instagrambilder? Tycker ni jag är dum och dålig? Ska jag utlysa en grimas-tävling? Ska jag skriva om den där gången jag blev erbjuden Sveriges näst-bästa kaffe av en dude på stan? Vill ni se min nya TV? Ska jag börja skriva vartannat ord på danska?

Vad vill DU läsa om/se här?
I huvudet på My | | 6 kommentarer |

Ett rött hus med vita knutar

Imorgon åker jag till det lilla röda huset i stora skogs-skogen. Jag ska vara där en vecka och ingenting:a på allra bästa sätt. Alltså: jag tänker drälla omkring i flanellskjorta och gummistövlar så mycket jag kan. Jag tänker gå långa promenader. Och äta god mat. Och tänka. Och umgås! I år kommer min kusin och hennes familj komma dit också. Det blir fint.

Förhoppningsvis kommer jag skriva lite också. Jag hoppas det ligger en massa skrivar-inspiration och skräpar där i krokarna också för jag har haft lite ont om det. Men det ger sig nog. Det brukar göra det.

Vi tar en titt på vad man kan hitta på i sommarstugan!


Man kan gå kvällspromenader och ta ungefär 500 kort på blommor


Man kan plocka litervis med smultron, nästan varje dag


.. och blåbär!


Man kan bli fullständigt förälskad i en hundvalp som heter Ailo (fast då behöver man 1. en granne 2. en granne som har en hundvalp som heter Ailo)


Man kan hämta ved och sitta och lyssna på när den brinner sådär knastrigt och mysigt


Och så kan man ligga i gräset, titta på huset, läsa en bok och kanske sola sig fram till några extra fräknar


Faktiskt kan man göra en himla massa saker däruppe i stugan. Fast exakt vad jag hittar på vet jag förstås inte ännu och det är ju lite det som är tjusningen med det hela!
I huvudet på My | | 2 kommentarer |

Gissa sambandet

Den som kan gissa sambandet mellan de tre bilderna nedan vinner pris.


Ledtråd: Många nattliga timmar när jag har legat och funderat på hur jag bäst kan mörda ihjäl varenda mås på hela min gård. Faktiskt funderade jag på hur jag skulle kunna döda varenda satans mås i hela världen.

(Priset är ära och berömmelse förresten.) (Hoppas inte ni förväntade er en maffig goodiebag eller liknande.) (Jag har nog sett hur det gått till i andra bloggar.) (Men så blir det alltså inte här.)
I huvudet på My | | 7 kommentarer |
Upp