Hola Mallorca

I torsdags plockade jag och mina kollegor ner våra bikinis och badbyxor i resväskor och sa "ADIÓS" till vårat kontor och satte oss på ett plan mot Mallorca. Där skulle vi ha Kick-off och sedan fick de som ville stanna kvar över helgen och vem tackar nej till sol och värme i slutet på Oktober? Inte jag iallafall!
 
Jag hade en fantastisk helg med mina fina men totalt knäppa kollegor. Och jag upptäckte att jag tydligen har gått och tappat exakt allt vad partygen heter eftersom jag, yngst på hela företaget, var först i säng varje kväll. Det är sant! Jag gick och lade mig nästan vansinnigt tidigt varje kväll. Men! Till mitt försvar: jag släpade upp mig själv klockan fyra på avresedagen, hotellet hade NatGeo på TV och att vi fick choklad på kudden varje kväll. Det tycker iallafall jag är rätt schyssta anledningar att gå och lägga sig tidigt. Eller?
 
Jaja. Det var fint som snus iallafall. Det har jag minst tre nya fräknar som kan intyga.
 
 
Alltså. Hotellfrukost i soluppgången <3.
I huvudet på My | | En kommentar |

Köket är hemmets hjärta och jag hjärtar mitt kök

Jag tänkte att ni skulle få se hur köket blev. Vi har nämligen precis blivit klara med det i förra veckan. (Och med "vi" så menar jag "mest John" såklart, bygga saker kräver tålamod och tålamod är ju inte riktigt min grej som ni vet.)
 
I alla fall! Nu är ni nyfikna förstår jag? OK. Nu kör vi. Så här blev det!
 
 
Och så här såg det ut innan:
 
 
Himla stor skillnad va? De som bodde i huset innan oss hade bott här sedan -63 och de var tydligen inte renoveringsfantaster eller Ernst Kirchsteiger-fans. Om man säger så. Köket var komplett med i princip allt jag och John inte vill ha i ett kök.
 
"Gör om, gör rätt", tänkte vi och rev ut alltihop (inklusive 2 väggar) och så började vi om igen. Med nytt golv, nya skåp, nytt kakel, nya vitvaror, ny diskbänk, ny bänkskiva och nytt allt. Och nu är skåpen fulla med nya stekpannor och gamla kastruller och mitt-emellan-gammalt mjöl och vi är jättenöjda och tycker att vi har världens finaste kök.
I huvudet på My | | 5 kommentarer |

Lets talk about Twitter

Jag har ju Twitter. Jag skaffade ju det i våras (ungefär 3 år efter alla andra) för att se what the big fuzz was about, men jag har liksom inte fastnat riktigt. Jag gjorde ett försök i somras (en tweet om att folk sprang i vinterkläder mitt i sommaren) och sen så dog det ut igen.
 
Men nu gör jag ett nytt försök och jag tänkte att ni ska få hjälpa mig att göra Twitter roligare. Ni har säkert hittat massa roliga folk att följa eller så är ni kanske sjukt roliga själva? Eller vettiga? Knäppa? Intressanta? Snygga?
 
Ge mig era bästaste Twittertips! Och följ mig. Om ni vill. Helt frivilligt såklart. Svenskimy heter jag.
 

 
Bara så ni vet: När jag gjorde den här print-screenen var det första gången jag kollade Twitter på datorn. Visste knappt man kunde.
I huvudet på My | | 2 kommentarer |
Upp