Om min rädsla för viktiga papper

Jag får panik av viktiga papper. Inte räkningar, räkningar kan jag hantera. Dem sorterar jag, lägger ihop, betalar alltid i förtid och skriver på datum för när jag har betalat dem och sen lägger jag dem prydligt i en låda. Helt enligt vuxenlivets alla tråkiga regler.
 
Men när det gäller andra viktiga papper har jag ett riktigt Lyxfällan-beteende. Jag vet oftast inte vad jag ska göra med alla viktiga papper. Typ Orange:a kuvertet, Årsbesked till Skattedeklarationen, Försäkringspapper och så vidare. Ni vet?
 
Så istället för att sköta allt på ett sunt och moget sätt stuvar jag undan alla papper och utskick och försöker förtränga dem. Det är ett sjukt dåligt sätt att förhålla sig till viktigheter för hur jag än gör så måste jag ju förr eller senare hantera dem. Jag måste ringa mitt försäkringsbolag, jag måste ringa elbolaget, jag måste ha koll på våra miljoner huspapper, jag måste se över mitt pensionssparande (men det gör jag aldrig för om det några papper jag verkligen inte förstår så är det pensionspapprerna).
 
Varje år tänker jag att jag ska bli duktig, jag SKA använda den pärmen jag har till sånt här och jag ska lägga in grejerna i pärmen så fort de landar i brevlådan. Men det slutar alltid med att jag, varje år såhär års, får ångest och måste leta igenom viktiga, lite hemliga, pappershögar utspridda lite varstans. Usch så tråkigt.
 
 
I huvudet på My | | 4 kommentarer |

Varför inte lite eskimåisk snö där istället för blommor?

Jag fick en kommentar om den nya designen och det var Freedomtravel som undrade varför jag inte hade eskimåisk snö istället för blommor som header.
 
 
Det är väl klart att jag ska ha en bild från Grönland istället! Och det bästa av allt är att jag hittade en som passar alldeles utmärkt med ett lila tema! Den här bilden tog jag i Nuuk kring jul år 2006. Berget heter Hjortetakken och är faktiskt väldigt fint. Speciellt med snö på.
 
Så tryck på F5 igen nu så får ni kanske lite eskifeeling.
I huvudet på My | | 2 kommentarer |

Please press F5

Hej kompisar! Uppdatera sidan! Jag skrev ju för ett tag sen att jag nästan dog av hat för min gamla design och nu har jag slängt ihop en ny.

Och såhär ser den ut!

 
Jag säger inte den är snygg men den är iallafall ny och inte lika ful som den gamla. Mer lila = mer fint. Jag är ju liksom ingen htlm-ninja eller estetiskt geni så det är begränsat vad jag kan men jag är faktiskt rätt bra på att klippa och klistra i paint. Och det är ju alltid nåt!
 
Hoppas ni tycker om den. I alla fall lite.
 
I huvudet på My | | En kommentar |
Upp