Bloggvärldens undergång?

Vad är det som händer med bloggvärlden egentligen? Är det det gamla vanliga "nu-är-det-sommar-och-sol-så-vi-äter-glass-istället-för-att-bry-oss-om bloggar" eller håller bloggvärlden faktiskt på att dö ut lite?
 
Min blogg känns ju.. Inte helt död, men iallafall dödsjuk. På gränsen till döende. Det är ju inte så värst mycket liv här inne, varken från er eller från mig. Och det ena ger ju det andra, för när inte ni kommenterar har jag ingen riktig lust att skriva nya inlägg för det känns ärligt talat... pinsamt. Jo men faktiskt! Det är lite pinsamt när jag klickar in här och ser att absolut noll (0) personer bryr sig ett endaste litet dugg om vad jag har skrivit. Jag får liksom inte ens spam och DÅ vet man minsann att man har sjunkit långt, långt, långt under bloggradarn.
 
Så.. Vad är det som händer? Håller bloggvärlden på att dö? Är det en bloggkalyps på gång eller är det bara min lilla blogg som håller på att dö? Vill ni att min blogg ska döden dö? 
 
 
I huvudet på My | | 6 kommentarer |

Sommarstugeäventyr

Förresten var jag en sväng i sommarstugan över midsommar. Jag brukar ju åka dit, till den lilla röda stugan i skogen någon gång varje sommar och passa på att njuta så mycket jag kan när jag är där.
 
 
I år tog jag med John och det blev ett alldeles fantastiskt äventyr. Redan första kvällen hände det spännande saker när vi fick agera räddningsauktion åt en liten fågelbebis som ramlade ut ur sitt bo.
 
 
Men John agerade hjälte och hjälpte upp den till sitt bo igen. Fast då ville den inte alls vara där och försökte bara hoppa därifrån igen. Så vi fick ge upp det här med att vara snälla och låta bebisfågeln och dess medhoppande syskon vara i fred och hoppas att de skulle överleva där nere på marken.
 
 
Och sen kom Ailo och hälsade på! Ni vet, den lilla hundvalpen som jag blev så fasligt förälskad i för några år sen? Han har blivit en stilig ung man nu. Fast han var lika busig som vanligt, så jag fick bara en massa suddiga bilder av honom. Han ville ändå mest jaga fågelungar och inte alls sitta still.
 
 
Och eftersom vi ju var i Dalarna och det ju var midsommar så åkte vi till en liten gullig by och tittade på traditionsenligt midsommarfirande. Det var fransbollar och dräkter och dans och falsksjungande barnakör och oxdans och nog nästan allting som behövs för ett riktigt dalaiskt midsommarfirande. Komplett med en jättemegatung och stor midsommarstång som tog jättelång tid att resa. 97 bilder i tid tog det.
 
 
Fast man kan ju förstås inte fira midsommar hela tiden! Så vi åkte till en björnpark också, för att titta på björnar och andra fina men farliga djur.
 
 
Det här är en kodiakbjörn. Jag kommer inte ihåg vad han hette men jag minns att han var stor och att jag var glad att det var stängsel mellan honom och mig.
 
 
Sen såg vi en isbjörn som åt köttglass (fruset kött i klump) och som inte alls ville bli störd när han åt. Så vi lät honom vara och gick vidare istället.
 
 
Vi gick för att titta på snöleoparderna istället men de ville visst inte heller bli störda. De ville mest ligga och slappa.
 
 
Tigrarna däremot! De hade saker för sig. Lite för mycket saker faktiskt, för de var svåra att ta kort på.
 
 
Sedan när vi hade sett alla djuren på hela djurparken frågade jag chans på en björn. Han sa ja, och sen pussades vi. Fast mycket försiktigt så klart, för björnar har jättefarliga munnar.
 
 
Det var väl ungefär det jag gjorde däruppe den här gången! Och sen åt vi förstås massa gott grillat och jordgubbar och sånt där men det är väl ungefär det som man gör när man är i små sommarstugor mitt i skogen. Det är fint tycker jag!
I huvudet på My | | Kommentera |

It is that time of the year again

Imorgon, tisdag den 2 juli, fyller jag år. Det är jag lite orolig för. Inte så mycket för själva årsfyllandet, för det kan jag ju inte slippa undan hur jag än gör, men mer för att jag är rädd för vad min kropp ska hitta på för nåt att ge mig i present i år.
 
Förra året fick jag ju ryggskott precis just på min födelsedag. Det kändes inte så himla ungdomligt och 23-årigt så nu är jag lite nojjig för vad jag ska råka ut för nu när jag blir ännu äldre. Jag googlar därför på benskörhet, Alzheimers och andra klassiska ålderskrämpor. För att vara på säkra sidan alltså, för att vara förberedd för vad jag nu kan tänkas råka ut för imorgon.
 
Så bring it on, mitt 24:e levnadsår. Jag har ätit mina vitaminer som en duktig tjej hela året. Jag är beredd!
 
I huvudet på My | | 4 kommentarer |
Upp