Grattis älskade Dolph på 2 års-dagen!

Idag fyller min sambo Dolph år! Ni vet, blomman Dolph?
 
Dagen Dolph kom till mig
 
Idag är det prick 2 år sen Dolph och jag träffades en solig vårdag inne på Interflora. Han var så grön och fin att jag inte kunde motstå honom och hans charm, så han fick följa med hem. Och vi trivdes ganska bra ihop och han dog inte och sådär, så det föll sig så att han liksom flyttade in, på riktigt, och blev min sambo.
 
Ni bloggläsare var med och döpte honom. Han fick heta Dolph, för det namnet utstrålar manlighet och styrka. (Som Dolph Lundgren på 90-talet.) Och sedan dess har det rullat på. Vi har haft ett fint förhållande. Dolph har vuxit sig stor och stark och STÅTLIG. Han har pyntat mitt hem och varit en vän under dessa två år.
 
Dolph och jag på hans 1-årsdag
 
Just precis just nu är vi dock särbos. Jag har nämligen flyttat ifrån min lägenhet, men Dolph bor kvar där och håller ställningarna tills jag får den såld. Men nu saknar jag honom så innerligt att jag minsann ska hämta hem honom ikväll och fira honom med en skvätt blomnäring och en kanske till och med en liten puss.
 
Dolph håller ställningarna i min lägenhet
I huvudet på My | | Kommentera |

Spökradion

Vi har en klockradio hemma. Den är ny och jag har absolut inte tagit mig tid att lära känna den. Den är nämligen teknik och jag tycker inte om teknik och brukar hålla mig så långt borta från teknik som jag kan.
 
John däremot älskar och förstår teknik, så han har lyckats övertala radion om att den ska Mix Megapol-väcka oss. Och varje morgon vaknar jag, strax innan klockan sex, och blir lite, lite, lite rädd för att det står ett spöke och sjunger i köket.
 
Men sen brukar jag inse att spöken kanske inte är så up-to-date med popmusik och sådär. Och att det är radion som sjunger "NEVER MIND I'LL FIND SOMEONE LIIIIKE YOOOOUUUUU, I WISH NOTHING BUT THE BEST FOR YOOOOUUUUUUUU....".
 
I huvudet på My | | Kommentera |

Våffeldagen

 
Åh vad jag tycker om Våffeldagen! Jag menar, bara våfflor är ju ett himla bra påhitt och en hel dag som tillägnas våfflor? Genialiskt ju!
 
Jag tjuvstartade våffleriet redan igår faktiskt. Vi ställde till nämligen med ett litet våffelkalas hemma med ett par kompisar. Och sen åt vi en ungefär en miljon våfflor och skrattade och sådär. Jättemysigt!
I huvudet på My | | Kommentera |
Upp