5 punkter

1) Oj. Jag loggade in här och hittade.. hittade... äsch. Jag vet inte ens vad jag har hittat. Allting här inne är ju sprillans nytt och helt uppånerpå? Nytt blogg.se. Jösses. Jag får väl försöka vänja mig vid detta också.

2) Jag har inte bloggat på snart två veckor. Det är lite dåligt för jag skrev ju det där inlägget om att vi skulle kommunicera mer oss emellan osv och så hör jag inte ens av mig på två veckor. Shame on me.

3) Jag hade det jättefint i sommarstugan, tackar som frågar. Det kanske kommer ett litet inlägg om det så småningom. Fast det blir mest bilder i så fall. Om ni så önskar.

4) Den här helgen har varit nästintill magisk för jag har ÄNTLIGEN fått en helg med mina fina väninnor. (Ni vet, dom där väninnorna som bor så fasligt långt bort hela tiden?) Vi har myst och firat kalas mest hela helgen.

5) När jag kom hem idag hade jag en liten, liten, liten rädd fågel i min lägenhet. Det var en överraskning.

Det var nog bara det. Imorgon tar min "semester" slut. Så just nu ligger jag mest bara i soffan och filosoferar lite. Vi tar nya tag i morgon tycker jag.
 


Och just det! En sak till! Imorgon fyller jag år. Bra grej!
I huvudet på My | |
#1 - - ann:

tillykke med fødselsdagen i morgen.
kram

#2 - - AnnaWK:

Men hallå och TACK. Efter över sex år tyckte jag bloggen förtjänade en ordentlig uppfräschning. Och hallå, klart vi vill se bilder, show us! Och ur hade fågeln kommit in? Och hur ska du fira din födelsedag? So many questions!!

#3 - - Lina:

Hej, jag skulle behöva din hjälp med att säga vilken hårfärg jag skulle passa i. Finns ett inlägg som handlar om det med en bild på mig. Kolla gärna och säg sedan vad du tror jag skulle passa i. Kram! :)

#4 - - Therese/zill:

Woah! Vad fint att du har det göttans i stugan; det vore roligt att se lite bilder därifrån. Och nu är det "imorgon", så GRATTIS på födelsedagen :D, hoppas den blir kalasfin.

Upp