Well Elena, let me tell you a little story..




En gång när My var en liten tonårsodåga införskaffade hon sig sin alldeles egna planta på ett tvivelaktigt vis. Faktiskt så TOG My denna sagda planta olovandes från en trappuppgång någonstans i en sömning småstad.

Den lilla katusen döptes till GrÖniS och fick sin hemstad i My's högstadieskåp i skolan. I tre år bodde GrÖniS i mörkret tillsammans med diverse böcker, ångestladdade komihåglappar och en och annan Refrescher.

När grundskolan 2004 var slut för den unga My fick den lilla katusen flytta hem till lila tonårsrummet där planscher av allehanda slag och mystisk rökelse från Indiska härskade. Den unga My vårdade sedan GrÖniS ömt i de tre år som det tog henne att genomföra gymnastiet.

År 2007 packade My allt sitt pick och pack och GrÖniS begav sig således på en transnationell resa för att slutgiltigen hamna i ett kärleksfullt hem i den gemytliga staden Göteborg.

GrÖniS fick mycket kärlek och omsorg ända till den där ödesdigra dagen i juli år 2008 då hans liv plötsligt skulle få ett makabert slut. Den unga My hade sommaren till ära låtit GrÖniS lufta sina taggar på balkongen istället för att längtansfullt tvingas sitta på fönsterkarmen inomhus och se ut på solen.

En dag kom My's fdp's lillebror på besök. Nämnda unga herre lider av ett nikotinberoende och gjorde således GrÖniS sällskap ute på balkongen för att minska sin abstinens. I ett plötsligt infall av exceptionell dumhet förde den unga rökaren sin tändare intill GrÖniS varpå GrÖniS fattade eld och brann upp.

Så slutar berättelsen om kaktusen GrÖniS's liv.

Så.. Nä. Inte en kaktus. Jag är svårt traumatiserad sedan innan, som ni kanske förstår.



Sörjande före detta kaktusägare

I huvudet på My | |
#1 - - anne:

Sicket pucko!



Du som fått en krukväxtlevande planta att överleva längre än 14 dagar och så gjorde han så där!!!

#2 - - Emma says style, love & rock and roll.:

jag har dödat kaktusar. fast inte med cigg. bara totalt glömt bort att älska dem som man tydligen ska!

#3 - - Emelie:

Hahahahahaha staaackars lilla GrÖniS xD

#4 - - Frikadellen:

Rökare OCH mördare. Du dras till farliga killar du minsann.

#5 - - Nikita:

Jag sörjer GrÖniS öde!

#6 - - ida:

MEN DET VAR JU INTE DITT FEL!

Upp