Happy birthday dear Dolph

Idag fyller min ena sambo och krukväxt Dolph år! Ni som är nya i bloggen kanske inte förstår varför i hela fridens namn jag uppmärksammar en himla blommas födelsedag men Dolph är väldigt speciell för mig. Han är nämligen den första blomma som inte har dött ifrån mig och vi har haft många fina stunder ihop från att jag kom hem med honom, ni bloggläsare hjälpte till att döpa honom, vi firade ett år tillsammans, vi klarade oss igenom ett kortare särbo-arrangemang och nu firar vi alltså FYRA år tillsammans.
 
Det bästa med Dolph är att han är så tålmodig och stark. Han är liksom den starka tysta typen om ni förstår? Han är och har alltid varit en fin vän och pyntat väldigt fint i de tre hem vi har hunnit bo i under dessa åren.
 
 
 
Grattis på födelsedagen Dolph! Jag älskar dig! <3
I huvudet på My | |
#1 - - MoonLight Malo:

Men hej! Ramlade in här av en slump, kul att du fortfarande bloggar! ☺
Du minns nog inte mig men vi följde varann för evigheter sen, i al f typ 5-6 år sen. 😉 Minns att du gav mig många skratt via din blogg...

Svar: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Men guuu ja evigheters evigheter sen. Jag är inte sådär superduperaktiv med bloggen men hoppas på förbättring nu.
Myaraq

Upp