ctrl+s ctrl+s ctrl+s ctrl+s ctrl+s ctrl+s ctrl+s

I dagarna sitter jag och min grupp och sliter med en uppsats som handlar om regnskogarna i Amazonas. Det är rätt kämpigt för det verkar som att vi aldrig riktigt blir klara, men att vi istället hela tiden får mer och mer och mer och mer och mer och mer att göra.

Och jag blir helt paranoid. Paranoid för att allt ska gå förtappat så jag sitter hela tiden och sparar. Skriver lite. Spara. Skriver lite. Spara. Skriver lite mer än jag gjorde de andra gångerna bara för att jag kom in i ett flow. SPARA! SPARA! SPARA! En gång räcker liksom inte. Måste dubbelspara. Och sen lite till.

Eller.. Är det bara jag som gör så?

Paranoid parrot totally gets me

I huvudet på My | |
#1 - - Britt:

Glöm inte säkerhetskopiera också på extern enhet...gärna 2 eller 3 enheter i fall du råkar tappa eller förstöra även det externa minnet.

#2 - - Rebecca:

Jag gör så!!! Fast det förstod du väl.Och sen den enda gången man inte gör så. Ja, då kraschar hela jävla datorhelvetet. Såklart.

#3 - - AnnaWK:

Ja kära nån vad det är viktigt att spara, jag har förlorat större delar av uppsatser pga att jag inte sparat.Sv: Det handlar nog inte så mycket om att vara talangfull som att ha tålamod när det kommer till pyssligheter. Men tomteverkstan står till ditt förfogande hela december om du skulle få cravings att vilja testa ;)

#4 - - Gaymasen:

Jag gör jämt så. Att förlora det jag skrivit skulle göra att jag hoppade från balkongen. Typ. ;-)

#5 - - Gaymasen:

Och du. Kul att du grät när du såg dig själv. HAHAHA. Videoblogg på det. ;-)Jag ska inte gifta mig. MEN. Om jag skulle gjort det hade jag haft en svenhippa.

#6 - - Vonkan:

Åh jag är inte ensam om att göra det :D jag är exakt likadan :P sparar hela tiden :P

#7 - - Bernt:

Det finns ju tillfällen då man drar några ctrl +s, eller cmd + s på macen. Men när man gjort det så har jag en tendens att fortsätta trycka spara efter vart och vart annat ord.

Upp