För det är väl ändå inte normalt att gråta när väckarklockan ringer?

Alltså nu vill jag prata lite om trötthet. För jag är så himla, himla trött. Det börjar faktiskt bli löjligt nu. Jag är trött hela tiden. Jag är så trött att jag liksom går och lägger mig typ INNAN klockan 21 om jag bara får möjlighet. Förstår ni hur sorgligt det är?
 
Jag börjar faktiskt tro att det är något fel på mig för jag är verkligen så. himla. trött. Och nu snackar vi inte om den gamla vanliga vintertröttheten "för alla är faktiskt lite trötta på vintern" utan vi snackar hundraprocentig extrem trötthet. Vi snackar gå-och-lägga-sig-klockan-21 och vi snackar ändå-gråta-av-trötthet-när-väckarklockan-ringer. Det kan inte vara normalt? Kan jag gå till läkaren med det här? Borde jag det? Eller kan jag SOVA bort det här genom att typ.. gå i ide eller något?
 
20:45. Vanlig kväll i det My-iska residenset,
I huvudet på My | |
#1 - - clara:

Älskling, det är din kropp som signalerar att du måste stanna! Gå till läkaren och säg att du behöver vara sjukskriven. Innan du blir helt utbränd, för då tar det flera år.. låt inte tiden ticka! <3

#2 - - Tröttheten:

Gå till läkaren! Du kan ju ha någon järnbrist eller så.

Svar: Har varit hos läkare, det hjälpte inte så värst.
Myaraq

#3 - - astarkvedja:

Stakkars My! Har du hatt det slik før? Er det mye å gjøre om dagen? Om du er helt og fullstendig utslitt og det tydeligvis ikke hjelper å legge seg tidlig, bør du gå til legen og sjekke at du for eksempel ikke har en mangelsykdom som gjør deg så sliten.

Svar: Har inte haft det så innan, annat än när jag har varit sjuk. Jag ska nog gå till läkare igen!
Myaraq

#4 - - Agnetha:

Prova D-vitamin. Här uppe i norra delen av landet rekommenderar läkarna det till alla som är extremt trötta och inte äter fet fisk minst två gånger i veckan. Finns att köpa på dom flesta mataffärer. Fridens liljor!

Svar: Jag äter d-vitamin och omega varje dag, äter bra, tränar 4 gånger i veckan. Fattar inte!
Myaraq

Upp